Valkosipulirouhe 600 g

9,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 15,00 €
Varastossa
SKU
178
Kuivattua valkosipulirouhetta. Valkosipulia käytetään koirilla muun muassa antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi ja vastustuskyvyn lisäämiseen, sekä punkkien ja hyönteisten karkottamiseen. Karkotteena käyttö on kokemuspohjaista, eli valkosipulin toimivuudesta hyönteiskarkotteena ei ole tutkittua tietoa tai virallista kannanottoa.

Sipulikasvien liikasyöttämisestä koiralle voi muodostua anemiaa, mutta siinä tapauksessa määrä, jonka valkosipulia pitäisi antaa on niin korkea, että valkosipulia hönkivän koiran lähettyviltä kaikkoavat epätoivottujen ötököiden lisäksi myös koirakaverit ja naapuritkin.

Voit syöttää valkosipulia koirallesi, mutta pidä määrät maltillisina, huomioiden koirasi ominaisuudet (esimerkiksi koko). Jos on tiedossa, että koiralla on anemiaa tai taipumusta siihen, emme suosittele valkosipulirouheen syöttämistä. Valkosipuli on lisäravinne, jota tarjotaan osana monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

- Koostumus: kuivattu ja rouhittu valkosipuli.
- Ravintoarvo / 100 g: proteiini 7,9 g, hiilihydraatti 16,3 g, rasva 0,6 g, energia: 453 kJ / 108 kcal
- Annostusehdotus: pienet koirat alle 10 kg 1/4 tl, keskikokoiset koirat 10-30 kg 1/3 tl, suuret koirat yli 30 kg 1/2 tl / päivä. Valkosipulin syöttäminen vain kausiluontoisesti, esimerkiksi kesällä tai syksyllä, voi olla suotavaa.
- Säilytys: suljetussa pakkauksessa, kuivassa ja viileässä.
- Lisäravinne. Tarjotaan osana monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.
- Alkuperämaa: Kiina
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 0.600000
Korkeus 15
Pituus 0
Leveys 14
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkosipulirouhe 600 g
Arviosi