Jahti & Vahti Pentu 10 kg

34,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 3,40 €
Varastossa
SKU
183
Premium-luokan erikoisravinto pennuille ja emokoirille
Sopii erinomaisesti myös kantaville emoille ja imettäville koirille täysravinnoksi. Jahti&Vahti Pentu -koiranruoka on kypsennetty, monipuolinen ja tasapainoinen kasvavien pentujen kuivaruoka. Siinä on kaikki kasvavan koiran tarvitsemat ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet, siten se varmistaa pentujen turvallisen kasvun ja kehityksen.

Jahti&Vahti Pentu -koiranruoka on kasvaville pennuille suunniteltu, hyvin sulavaa siipikarjan lihaa, riisiä ja maissia sisältävä koiran kuivaruoka. Raaka-aineet on valittu alan huippuosaajien toimesta. Viljaraaka-aineina käytetään vehnän sijasta riisiä ja maissia. Valkuaissisältö on 29 % ja rasvaa ruuassa on 17 %.

Pentu-ruuan rasva on erityisen hyvin imeytyvää siipikarjan rasvaa. Juurikasleikkeestä kasvavan pennun suolisto saa elintärkeitä sulavia kuituja. Valmistuksessa ei ole käytetty säilöntäaineita, väri- tai aromiaineita.

Jahti&Vahti Pentu koirien kuivaruuan koostumus: Siipikarjanlihajauho, riisi, porsaanlihajauho, siipikarjanrasva, eläinrasva, maissi, juurikaskuitu, kivennäisiä, hiiva. Valmistusmaa: Saksa.
Ravintoarvo: Proteiini 29 %, rasva 17 %, kuitu 2,5 %, hehkutusjäännös 7,2 %, kosteus 9 %, muuntokelpoinen energia 17,0 MJ/kg, kalsium 1,7 %, fosfori 1,0 %.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 10.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Pentu 10 kg
Arviosi