Jahti & Vahti Kevyt 15 kg

29,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 1,93 €
Varastossa
SKU
184
Kuivaruoka kaikille vähemmän liikkuville ja kuluttaville koirille.
Jahti&Vahti Kevyt -koiran kuivaruoka sopii vähemmän aktiivisille koirille, jotka eivät kuluta runsaasti energiaa. Ruoka sopii myös koirille, joiden painoa halutaan kontrolloida. Jahti&Vahti Kevyt sopii erinomaisesti seniori-ikäisille koirille ja auttaa koiraa pysymään hyvässä kunnossa.

Jahti&Vahti Kevyt on laadukas kevyempi vaihtoehto. Koiranruuan hyvälaatuiset valkuaisaineet ovat peräisin porsaan- ja kananlihasta. Kevyessä on 20 % valkuaista ja 8 % rasvaa. Koirasi saa kananrasvasta energiaa ja terveellisiä omega-3- ja omega-6- rasvahappoja. Jahti&Vahti Kevyt sisältää kaikki koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit.

Asiantuntijoiden kehittämä laadukas koiranruoka ei sisällä vehnää tai soijaa, eikä sen valmistuksessa ole käytetty säilöntä-, väri-, aromi- tai makuaineita. Juurikasleikkeestä saadaan ruuansulatukselle tarpeelliset terveelliset kuidut.

Jahti&Vahti Kevyt koirien kuivaruuan koostumus: Siipikarjanlihajauho, porsaanlihajauho, siipikarjan rasva, eläinrasva, maissi, ohra, juurikaskuitu, kivennäisiä.
Ravintoarvo: Proteiini 20 %, rasva 8 %, kuitu 3 %, hehkutusjäännös 7,5 %, kosteus 9 %, muuntokelpoinen energia 14,7 MJ/kg, kalsium 1,9 %, fosfori 1,2 %.

Valmistusmaa: Saksa.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 15.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Kevyt 15 kg
Arviosi