Jahti & Vahti Extra Energia 15 kg

34,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,27 €
Varastossa
SKU
188
Erittäin energiapitoinen koiran täysravinto kovaan rasitukseen.
Jahti&Vahti Extra Energia -koiranruoka on koostumukseltaan hyvin monipuolinen kuivaruoka. Jahti&Vahti Extra Energia on premium-luokan koiranruoka paljon kuluttaville urheilu- ja metsästyskoirille sekä vetokoirille, jotka todella tarvitsevat energiaa.

Extra Energia on energiapitoinen ja lihaisa koiranruoka peräti 28 % valkuais- ja 24 % rasvapitoisuudellaan. Runsaasti laadukasta porsaanlihaa ja siipikarjan rasvaa sisältävä ruoka sulaa ja imeytyy hyvin ja antaa puhtia koiran työskentelyyn.

Laadukas porsaanliha ja siipikarjan rasva imeytyvät ja sulavat ilman ruuansulatusongelmia. Täysravinto Extra Energia ei sisällä vehnää, eikä soijaa. Valmistuksessa ei ole käytetty säilöntäaineita, väri- tai aromiaineita.

Jahti&Vahti Extra Energia koirien kuivaruuan koostumus: Siipikarjanlihajauho, porsaanlihajauho, siipikarjan rasva, eläinrasva, maissi, ohra, juurikaskuitu, kivennäisiä. Valmistusmaa: Saksa.

Ravintoarvo: Proteiini 28 %, rasva 24 %, kuitu 2,7 %, hehkutusjäännös 8 %, kosteus 9 %, muuntokelpoinen energia 17,4 MJ/kg, kalsium 2,0 %, fosfori 1,0 %.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 15.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Extra Energia 15 kg
Arviosi