Broilerin kaularanka n.10 kg

Pisteet:
80% of 100
23,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,30 €
Varastossa
SKU
272
Broilerinkaulat eli kanankaulat ovat kooltaan pienehköjä (n. 40 grammaa) ja sen luuaines on melko huokoista, joten tämä pureskeltava herkku sopii myös pienempien koirien sekä kissojen ruokavalioon. Broilerinkauloja voi tarjota osana monipuolista raakaruokavaliota, tai tarjota vaikkapa vielä hieman hyhmeisenä, viilentävänä herkkuna.
Huomioithan, että kanan kaulat ovat erinomaista ja hyvin sulavaa ravintoa koiralle ja kissalle, mutta vain raakana. Ethän tarjoile kauloja kypsennettynä.

Mutta tämä laatikko on niin iso!
Broilerin kaulat on pakattu yhteen, jäiseen pakettiin. Tässä yksi vinkki tuotteiden käsittelyyn: Jätä laatikko tekeytymään huoneen lämpöön noin puoleksi tunniksi. Tässä vaiheessa kaulat eivät ennätä vielä sulaa, mutta niitä pystyy hiljalleen työstämään hieman helpommin käsiteltäviin pakkauskokoihin. Muista, että jäinen kimppu sulaa päältäpäin – myös pohjapuolelta. Broilerin kauloja saa irrotettua esimerkiksi talttamaista työkalua sekä kumivasaraa apuna käyttäen. Puhdistathan apuvälineet ennen ja jälkeen operaation, ja muista myös välillä vilkuttaa ihmetteleville naapureille! Pakkaa irronneet kanan kaulat sopivan kokoisiin pusseihin ja sulata tarpeen mukaan.

- Koostumus: Suomalaisia broilerin kauloja kokonaisena.
- Pakkaus: pahvipakkaus, jossa noin 10 kg. Yhden kaulan paino on keskimäärin 40 grammaa.
- Ravintoarvo / 100 g: proteiini: 17,6 g, rasva: 8,8 g, energia: 644 kJ / 154 kcal
- Säilytys: Säilytetään pakkasessa -18 C. Raaka tuote.
- Sulatus: Sulata tuote jääkaapissa kannellisessa astiassa. Tuote säilyy jääkaapissa 2-3 päivää sulatuksen jälkeen. Voit tarjota tuotteen myös jäisenä lemmikille.
-Käyttö: Tarjotaan lemmikille raakana. Täydennysravinto. Tarjotaan osana monipuolista ruokavaliota.

Älä jätä lemmikkiäsi ilman valvontaa sen syödessä luita.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Kyllä
Weight 10.000000
Korkeus 12
Pituus 47
Leveys 28
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Broilerin kaularanka n.10 kg
Arviosi