Jahti & Vahti Kanariisi 4 kg

14,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 3,50 €
Varastossa
SKU
273
Premium-luokan koiranruoka herkkävatsaisille koirille.
Jahti&Vahti Kana ja Riisi -koiran kuivaruoka on erityisen laadukas täysravinto, joka sisältää kaikki koirasi tarvitsemat ravintoaineet tasapainoisessa suhteessa. Kana ja Riisi -koiranruoka koostuu laadultaan erinomaisista valkuais- ja energiaraaka-aineista sekä terveellisistä kuiduista, jotka ylläpitävät lemmikkisi hyvinvointia.

Laadukas koiranruoka omaa peräti 36,5 % lihapitoisuuden ja sisältää 25 % valkuaista ja 13 % rasvaa. Liha on siipikarjan lihaa, ja rasva on hyvin imeytyvää siipikarjan rasvaa. Kokonaisuuden täydentää hyvin sulava riisi.

Jahti&Vahti Kana ja Riisi -koiranruoka sopii kaikkien koirien ja erityisesti herkkävatsaisen koiran ruuaksi. Premium-luokan koiranruuan resepti on suunniteltu herkkiä koiria ajatellen. Kana ja Riisi on vehnätön ja soijaton kuivaruoka, joka ei sisällä säilöntäaineita eikä aromi- tai väriaineita. Kana ja Riisi sopii myös nuorien ja kasvavien koirien täysravinnoksi.

Jahti&Vahti Kana ja Riisi koirien kuivaruuan koostumus: Siipikarjanlihajauho, riisi,
siipikarjan rasva, maissi, juurikaskuitu, kivennäisiä.

Ravintoarvo: Proteiini 25 %, rasva 13 %, kuitu 2,5 %, hehkutusjäännös 7 %, kosteus 9 %, muuntokelpoinen energia 15,6 MJ/kg, kalsium 1,4 %, fosfori 1,0 %.

Valmistusmaa: Saksa.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 4.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Kanariisi 4 kg
Arviosi