Jahti & Vahti Junior 15 kg

34,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,27 €
Varastossa
SKU
274
Erikoisravinto nuoren koiran turvalliseen kasvuun
Jahti&Vahti Junior on premium-luokan täysravinto kasvaville koirille. Hyvin sulavista ja korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettu koiranruoka Junior varmistaa kasvavan pennun luuston ja lihasten turvallisen ja tasapainoisen kasvun. Suosittelemme laadukkaan koiranruoka Juniorin käyttöä 18 viikon iästä 1,5 vuoden ikään saakka.

Junior -koiranruoka sisältää runsaasti hyvin sulavaa kananlihaa ja helposti imeytyvää kananrasvaa. Kuivaruoka on monipuolinen Omega3- ja Omega6-rasvahappojen lähde ja lisäksi kalsiumin ja fosforin suhde on optimaalinen. Valkuaista Junior sisältää 25 % ja rasvaa 12 %.

Monipuolinen ja laadukas Jahti&Vahti Junior turvaa kasvavan koiran luuston ja lihasten sekä elimistön kasvun ja kehityksen. Hyvän sulavuuden takaamiseksi vehnätön, sisältää juurikaskuitua ja korkealaatuista lihaa. Sopii myös herkille koirille, sillä Junior -koiranruoka ei sisällä lainkaan keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.

Jahti&Vahti Junior koirien kuivaruuan koostumus: Siipikarjanlihajauho, riisi, porsaanlihajauho, siipikarjan rasva, eläinrasva, maissi, ohra, juurikaskuitu, kivennäisiä. Valmistusmaa: Saksa.

Ravintoarvo: Proteiini 25 %, rasva 12 %, kuitu 3 %, hehkutusjäännös 9 %, kosteus 9 %, muuntokelpoinen energia 15,6 MJ/kg, kalsium 1,9 %, fosfori 1,4 %.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 15.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Junior 15 kg
Arviosi