Kalkkunan kaulat 15 kg

Pisteet:
80% of 100
40,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,67 €
Varastossa
SKU
308
Kalkkunan kaula on keskikokoinen, keskivahva luu koiran raakaruokintaan. Kalkkunankauloja voi tarjota osana monipuolista raakaruokavaliota, tai tarjota vaikkapa vielä hieman hyhmeisenä, viilentävänä herkkuna.
Huomioithan, että kalkkunan kaulat ovat erinomaista ja hyvin sulavaa ravintoa koiralle, mutta vain raakana. Ethän tarjoile kauloja kypsennettynä.

Mutta tämä laatikko on niin iso!
Kalkkunankaulat on pakattu yhteen, jäiseen pakettiin. Tässä yksi vinkki tuotteiden käsittelyyn: Jätä laatikko tekeytymään huoneen lämpöön noin puoleksi tunniksi. Tässä vaiheessa kaulat eivät ennätä vielä sulaa, mutta niitä pystyy hiljalleen työstämään hieman helpommin käsiteltäviin pakkauskokoihin. Muista, että jäinen kimppu sulaa päältäpäin – myös pohjapuolelta. Kalkkunankauloja saa irrotettua esimerkiksi talttamaista työkalua sekä kumivasaraa apuna käyttäen. Puhdistathan apuvälineet ennen ja jälkeen operaation, ja muista myös välillä vilkuttaa ihmetteleville naapureille! Pakkaa irronneet kaulat sopivan kokoisiin annospusseihin ja sulata tarpeen mukaan.
- Koostumus: Raakoja, kokonaisia kalkkunan kauloja.
- Pakkaus: pahvipakkaus 15 kg. Yhden kaulan paino 200-250 g. Pakkaus sisältää noin 60-75 kalkkunankaulaa.
- Ravintoarvo / 100 g: proteiini: 20,1 g, rasva: 5,4 g, energia: 565 kJ / 135 kcal
- Sulatus: Sulata tuote jääkaapissa kannellisessa astiassa. Tuote säilyy jääkaapissa 2-3 päivää sulatuksen jälkeen. Voit tarjota tuotteen myös jäisenä lemmikille.
-Käyttö: Tarjotaan lemmikille raakana. Täydennysravinto. Tarjotaan osana monipuolista ruokavaliota.

Älä jätä lemmikkiäsi ilman valvontaa sen syödessä luita.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Kyllä
Weight 15.000000
Korkeus 14
Pituus 60
Leveys 40
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kalkkunan kaulat 15 kg
Arviosi