Jahti & Vahti Lammasriisi 10 kg

27,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,70 €
Varastossa
SKU
380
Herkullista lammasta sisältävä koiran täysravinto aikuisille koirille.
Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on kaikille koirille sopiva täysravinto, joka sisältää ainoana liharaaka-aineena korkealaatuista lampaanlihaa ja sopii näin myös koirille, jotka ovat allergisia muille eläinproteiineille. Lampaanliha on erittäin maistuvaa ja se sisältää myös välttämättömiä aminohappoja, jotka ylläpitävät vastustuskykyä sekä edistävät lihasten hyvinvointia ja tervettä kehitystä.

Yksinkertaisen ja kevyen reseptin ansiosta sekä korkean riisipitoisuuden vuoksi Jahti&Vahti Lammas ja Riisi on erittäin hyvin sulava herkkävatsaisen koiran ruoka. Vehnätön koiranruoka sisältää kohtuullisesti valkuaista (23,0 %) sekä rasvaa (10 %) ja sopii siten hyvin normaaliaktiivisen tai vähemmän liikkuvan koiran täysravinnoksi.

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi koirien kuivaruoka ei sisällä gluteenia. Nappulan muoto on pyöreä ja se on myös muita Jahti&Vahti-koiranruokia pienempi, joten se sopii kaikille roduille. Raaka-aineet tukevat terveellistä ja kiiltävää turkkia.

Jahti&Vahti Lammas ja Riisi koirien kuivaruuan koostumus: Karitsanlihajauho 23,0 %, riisi 21,0 %, siipikarjan rasva, hernetärkkelys, maissi, juurikaskuitu, johanneksenleipäpuu, kivennäisiä, hiiva. Valmistusmaa: Saksa.
Ravintoarvo: Proteiini 23 %, rasva 10 %, kuitu 2,7 %, hehkutusjäännös 8,4 %, muuntokelpoinen energia 14,8 MJ/kg, kalsium 2 %, fosfori 1,15 %.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 10.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti & Vahti Lammasriisi 10 kg
Arviosi