Jahti&Vahti liha-ateria 1 kg

3,50 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 3,50 €
Varastossa
SKU
387
Maittava kotimainen liha-ateria kaikenrotuisille koirille.
Jahti&Vahti Liha-ateria on matkoilla, luonnossa tai metsästysretkillä kätevä koiran eväs. Jahti&Vahdin koiran makkara on laadukasta lihaa helppokäyttöisessä kilon pakkauksessa ja mukavaa sekä maittavaa vaihtelua ruokalistaan koiralle kuivaruokien rinnalla. Liha-ateria sopii koirien kuivaruokien lisukkeeksi kuin sellaisenaan.

Liha-aterian tuoreiden ja kotimaisten raaka-aineiden herkullinen koiranruoka sisältää 21,5 % valkuaista ja 19,5 % rasvaa. Lihat ovat naudan ja sianlihaa ja kokonaisuuden täydentää soija. Maukas ateria sisältää vatsalle ystävällistä juurikaskuitua, pellavasiemenrouhetta ja luonnon betaiinia. Juurikaskuitu on tarpeellisten sulavien kuitujen lähde.

Liha-aterian käyttö- ja annosteluohje:
Kilon pakkauksiin pakattu Liha-ateria säilyy huoneenlämmössä 6 kuukautta, avattuna jääkaapissa 5-6 päivää. Liha-aterian voit tarjota sellaisenaan tai sen voi tarjota lisukkeena Jahti&Vahti-kuivaruokien kanssa.

Koostumus: Naudan- ja sianlihaa, soijaa, juurikaskuitua, pellavansiemenrouhetta, mausteita ja vitamiineja.
Ravintoarvo: Proteiini 21,5 %, rasva 19,5 %, kuitu 4,5 %, hehkutusjäännös 2,2 %, kosteus 51,9 %, muuntokelpoinen energia 15,6 MJ/kg, kalsium 2,2 %, fosfori 1,8 %, A-vitamiini 3700 KY/kg, D3-vitamiini 380 KY/kg, E-vitamiini 43 mg/kg.
Valmistusmaa: Suomi. Avainlipputuote.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 1.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jahti&Vahti liha-ateria 1 kg
Arviosi