Pellavarouhe 1 kg

4,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 4,00 €
Ei varastossa
SKU
412
Suomalaista pellavarouhetta. Pellavarouhe on terveellinen lisä koiran lihapohjaiseen ruokavalioon sekä kotiruoan ja puurojen joukkoon.

Pellavasiemenrouhe sisältää runsaat määrät kuitua ja proteiinia, ja omaa monipuolisen rasvahappokoostumuksen (esimerkiksi omega-3-rasvahappoja).
Runsaan kuidun tuottama kylläisyyden tunne auttaa pitämään nälkää loitolla pitempään ja auttaa tukemaan näin myös koiran painonhallintaa. Pellavarouheen liukenematon kuitu aktivoi suolen toimintaa, eli ehkäisee ummetusta.

Pellavanrouheessa oleva kuidun määrä (27 %) lienee määrittävin tekijä annostelussa. Sopiva kuituannosmäärä on yksilökohtainen, ja selviää parhaiten kokeilemalla. On hyvä huomioida, että kuidun (ei pellavarouheen, vaan kuidun) enimmäissaantisuositus on enintään 5 % ravinnon kuiva-aineesta.

- Koostumus: suomalaista pellavarouhetta.
- Ravintoarvo / 100 g: proteiini 25 g, rasva 29 g, hiilihydraatti 33 g, josta ravintokuitua 27 g, suolaa 0 g, energia: 2050 kJ / 485 kcal
- Säilytys: suljetussa pakkauksessa, kuivassa ja viileässä.
-Annosteluohjesuositus: sopivin annostus löytyy kokeilemalla ja koiran ulosteen laatua seuraamalla. Lähtökohtana voi pitää esimerkiksi seuraavaa:
alle 10 kg 1 tl
10-30 kg 0,5-1 rkl
yli 30 kg 1-2 rkl
Annostus lasketaan pellavarouheen kuivapainosta. Pellavansiemenrouhe on voimakkaasti turpoava tuote, nesteen saannista on hyvä pitää huolta.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 1.000000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pellavarouhe 1 kg
Arviosi