Bilanx lihapaloja kastikkeessa 12x100g

7,50 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 6,25 €
Varastossa
SKU
600
Bilanx lihapaloja herkullisessa kastikkeessa on korkealaatuinen täysravinto kissoille. Se on suunniteltu erityisesti nirsoille kissoille ja sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet.

Herkullisia lihapaloja herkullisessa kastikkeessa
Maistuu nirsommillekin kissoille
Pakkauksessa makuina 3 x kana, 3 x härkä, 3 x lammas, 3 x maksa
Pakkauskoot 12 x 100 g annospakkauslajitelma
Valmistettu Hollannissa

Koostumus: Sisältää kanaa: liha ja eläinperäiset tuotteet (josta 4 % kanaa), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää härkää: liha ja eläinperäiset tuotteet (josta 4 % härkää), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää lammasta: liha ja eläinperäiset tuotteet (josta 4 % lammasta), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää maksaa: liha ja eläinperäiset tuotteet (josta 4 % maksaa), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset.

Ravintoainesisältö: valkuainen 8,0 %, rasvapitoisuus 4,5 %, raakakuitu 0,3 %, hehkutusjäännös 1,5 %, kosteus 82,0 %.

Lisäaineet: D3-vitamiini 100 IU, E-vitamiini (all rac-alpha-tokoferoli) 20 mg.


Käyttö: Höyrytettyjä paloja kastikkeessa. Voidaan mainiosti tarjota yhdessä Bilanx kuivaruoan kanssa. Pidä aina raikasta vettä saatavana.

Annostus: Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Aikuiselle 3-5 kg painoiselle kissalle 2-4 pussia päivässä jaettuna kahteen tarjoilukertaan. Kissojen välillä voi olla eroja riippuen rodusta, aktiivisuudesta, iästä ja ympäristöolosuhteista.

Säilytys: Säilytä avaamaton pakkaus viileässä ja kuivassa. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa (+4°C), ja on käytettävä 48 tunnin aikana.

Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 1.200000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bilanx lihapaloja kastikkeessa 12x100g
Arviosi