Bilanx kalapaloja kastikkeessa 12x100g

7,50 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 6,25 €
Varastossa
SKU
601
Bilanx kalapaloja herkullisessa kastikkeessa on korkealaatuinen täysravinto kissoille. Se on suunniteltu erityisesti nirsoille kissoille ja sisältää kaikki kissasi tarvitsemat ravintoaineet.

Herkullisia kalapaloja herkullisessa kastikkeessa
Maistuu nirsommillekin kissoille
Pakkauksessa makuina 3 x Lohi, 3 x Tonnikala, 3 x Taimen, 3 x Katkarapu
Pakkauskoot 12 x 100 g annospakkauslajitelma
Valmistettu Hollannissa

Koostumus: Sisältää lohta: liha ja eläinperäiset tuotteet, kalat ja kalatuotteet (4 % lohta), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää tonnikalaa: liha ja eläinperäiset tuotteet, kalat ja kalatuotteet (4 % tonnikalaa), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää taimenta: liha ja eläinperäiset tuotteet, kalat ja kalatuotteet (4 % taimenta), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset. Sisältää katkarapua: liha ja eläinperäiset tuotteet, nilviäiset ja äyriäiset (4 % katkarapua), kasviperäiset tuotteet, kivennäiset.

Ravintoainesisältö: valkuainen 8,0 %, rasvapitoisuus 4,5 %, raakakuitu 0,3 %, hehkutusjäännös 1,5 %, kosteus 82,0 %.

Lisäaineet: D3-vitamiini 100 IU, E-vitamiini (all rac-alpha-tokoferoli) 20 mg.

Käyttö: Höyrytettyjä kalapaloja kastikkeessa. Voidaan mainiosti tarjota yhdessä Bilanx kuivaruoan kanssa. Pidä aina raikasta vettä saatavana.

Annostus: Tarjoillaan huoneenlämpöisenä. Aikuiselle 3-5 kg painoiselle kissalle 2-4 pussia päivässä jaettuna kahteen tarjoilukertaan. Kissojen välillä voi olla eroja riippuen rodusta, aktiivisuudesta, iästä ja ympäristöolosuhteista.

Säilytys: Säilytä avaamaton pakkaus viileässä ja kuivassa. Avattu pakkaus säilytetään jääkaapissa (+4°C), ja on käytettävä 48 tunnin aikana.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 1.200000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bilanx kalapaloja kastikkeessa 12x100g
Arviosi