AN HFC tonnikala-kana-juusto 70g märkäruoka kissal

1,70 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 24,29 €
Varastossa
SKU
605
Almo Nature tonnikalaa, kanaa ja juustoa kastikkeessa. Almo Nature -kissanruoka valmistetaan laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista. Se tarjoaa kissallesi kaiken sen monipuolisuuden ja aitouden, jonka vain täysin luonnollinen lemmikkiruoka voi tarjota. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia lisä-, säilöntä- tai väriaineita.

Almo Nature HFC Cuisine-tuotteiden lihapitoisuus on aina vähintään 75% ja saatavilla useina eri makuvaihtoehtoina. Tuotteiden valmistamiseen on käytetty parasta valkoista lihaa, kalaa, juustoa, hedelmiä ja omassa keittoliemessään säilytettyjä vihanneksia ja hivenen riisiä, jotka säilyttävät näin kaikki mikroravinteet.

Ruoka sisältää raaka-aineidensa mukaisen määrän vitamiineja, kivennäisaineita - kuten kalsiumia, forsforia ja tauriinia. Kissan kokonaisruokavalion tulisi sisältää mahdollisimman monenlaista luonnollista ruokaa (kala, punainen liha, siipikarja, kuiva- ja märkäruoka), jolloin ruuan monipuolisuus ja vaihtelu takaavat tasapainoisen ja kattavan ruokavalion lemmikillesi.

Valmistusaineet: tonnikala 35%, kana 35%, kalaliemi 24%, juusto 5%, riisi 1%

Ravintoainekoostumus: valkuainen 17%, rasvapitoisuus 2,0%, raakakuitu 0,1%, hehkutusjäännös 1,0%, kosteus 75,0%

Energiamäärä: 765 kcal/kg

Valmistusmaa Thaimaa
Lisätietoja
Kylmätoimitus Ei
Weight 0.070000
Korkeus 0
Pituus 0
Leveys 0
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AN HFC tonnikala-kana-juusto 70g märkäruoka kissal
Arviosi