Ajankohtaista

  Collector-laskulle korotonta maksuaikaa helmikuun 2021 loppuun saakka. Kun valitset verkkokaupassa maksutavaksi Collector laskun, saat korotonta maksuaikaa helmikuun 2021 loppuun saakka. Lasku toimitetaan normaaliin tapaan seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Kampanja on voimassa 20.11.2020-8.1.2021 välisen ajan.

  Sunnuntaina 22.11.2020 Nordea tekee laajoja huoltokatkoja, jotka vaikuttavat verkkopankkien käyttöön, tunnistautumiseen ja käteisen nostoon automaateilta. Huomioithan katkosajat tehdessäsi tilauksia Kennel-Rehun verkkokaupassa. Lisätietoa Nordean huoltokatkosta täältä (YLE uutiset, aukeaa uuteen ikkunaan). Tiedät tilauksesi tulleen onnistuneesti perille siitä, että saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos teet tilauksen kirjautuneena asiakkaana, voit halutessasi tarkistaa vielä maksun läpimenon seurantaa tilauksen tiedoista: mikäli tilauksessa lukee tilana "odottaa", on syytä tarkastaa vielä maanantaina ennen klo 12.00, että tilaus on varmasti tullut läpi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa numerossa (05) 343 1301 (arkisin 8-16). Näillä toimintatavoilla voimme varmistaa, että tilauksesi ehtii ajallaan keräilyyn ja alkuviikosta lähtevien jakeluautojen matkaan.

  Jos tilaus näkyy Odottaa-tilassa, se ei ole tullut läpi.

  Aukioloaikamme pyhäinpäivänä Tehtaanmyymälämme on suljettuna lauantaina 31.10.2020. Palvelemme jälleen normaalisti maanantaista 2.11. alkaen. 

  Uutuus valikoimassa! Täysravintopullat ovat täällä! Possu- ja broileripullat tarjoavat raakaruokintaa helpoimmillaan! Tilaa omasi täältä

  Uutuus valikoimassa! Broilerin siipiä saa nyt irtopakastettuna, helposti käsiteltävässä ja sulatettavassa muodossa. Tilaa omasi täältä

  Kylmäkuljetusten kotiintoimituspalvelu PK-seudulla päättyy 30.10.2020.  Palvelemme asiakkaitamme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella normaalien pysäkkiaikataulujen mukaisesti. Ajantasaiset pysäkkitiedot löytyvät täältä. 

  Nyt myös Collector Lasku ja Collector Tliluotto on avattu maksutavaksi! Palvelu on toiminnassa verkkokauppaostoissa. Kun ostat Collectorilla, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Korotonta maksuaikaa laskulla on 45 päivää ja maksutapaa voi käyttää jo 5000 euron arvoisiin ostoksiin. Collector Laskusta veloitetaan 4,95 euron laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan (Lasku) vai osissa (Tililuotto). 

  Collector Lasku ja Tililuotto

  Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa.

  • Perusvaatimukset Collectorilla ostettaessa:
  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Vakituinen, virallinen kotiosoite Suomen väestörekisterissä
  • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
  • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
  • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Lisätietoja löydät toimitus- ja maksutavat -sivulta sekä suoraan osoitteesta https://www.collector.fi/asiakaspalvelu/maksa-laskulla/

  Olemme ottaneet käyttöönne Jousto Laskun sekä Jousto Osamaksun! Palvelu toimii verkkokauppatilauksissamme. Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon, minimiostos on 20 euroa. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja.

  Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. 

  • Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:
  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Osoite Suomen väestörekisterissä
  • Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta
  • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
  • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
  • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Lisätietoja löydät toimitus- ja maksutavat -sivulta sekä suoraan osoitteesta www.jousto.com.
   Kerää verkkokauppaostoksesi valmiiksi, ja valitse maksutapana Jousto. 

  Viikonloppuna 5.-6.9.2020 sekä Nordea että Osuuspankki tekevät laajoja huoltokatkoja, jotka vaikuttavat verkkopankkien käyttöön, tunnistautumiseen ja käteisen nostoon automaateilta. Huomioithan katkosajat tehdessäsi tilauksia Kennel-Rehun verkkokaupassa. Lisätietoa pankkien huoltokatkosta täältä (MTV-uutiset, aukeaa uuteen ikkunaan). Tiedät tilauksesi tulleen onnistuneesti perille siitä, että saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos teet tilauksen kirjautuneena asiakkaana, voit halutessasi tarkistaa vielä maksun läpimenon seurantaa tilauksen tiedoista: mikäli tilauksessa lukee tilana "odottaa", on syytä tarkastaa vielä maanantaina ennen klo 12.00, että tilaus on varmasti tullut läpi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa numerossa (05) 343 1301 (arkisin 8-16). Näillä toimintatavoilla voimme varmistaa, että tilauksesi ehtii ajallaan keräilyyn ja alkuviikosta lähtevien jakeluautojen matkaan.

  Hinnantarkistuksia Raaka-aineiden hintojen nousun johdosta joudumme tarkistamaan osan tuotteidemme hintoja. Uudet hinnat 1.9.2020 alkaen: valkosipulirouhe, 600 g 9 €, tattari 5 kg 16 €, ruskea riisi 10 kg 20 €, pentujauheliha nauta 5 kg 18 € ja 10 kg 35 €, lammasjauheliha 5 kg 20 € ja 10 kg 39 € sekä sydänjauheliha possu 10 kg 35 €.

  Uutuuksia Tehtaanmyymälässä! Tehtaanmyymälään on saapunut uutuutena suomalaisia kalaherkkuja! Rapeaksi kuivatut herkut ovat saatavilla toistaiseksi vain Tehtaanmyymälästä Siltakylästä.

  pysäkkitietojaNummelan pakasteauton pysäkki vaihtuu 18.8.2020 alkaen. Jatkossa pysähdyspaikkamme on Neste Myllylampi, osoite on Hiidenmäentie 268, 03100 Vihti. Auto pysähtyy Nesteen takapihalla.