Ajankohtaista Kennel-Rehulla

Katko Nordean pankkipalveluissa sunnuntaina 7.3.2021 Palvelukatko kestää koko päivän: Katko alkaa aamuyöllä klo 01, ja maksupalvelut palautunevat normaalitilaan vasta noin klo 24.00. Huomioithan katkoksen tehdessäsi tilauksia Kennel-Rehun verkkokaupassa. Tilauksen läpimeno on hyvä tarkistaa, jotta tilauksesi ehtii ajallaan keräilyyn ja alkuviikosta lähtevien jakeluautojen matkaan. Tiedät tilauksesi tulleen onnistuneesti perille siitä, että saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos teet tilauksen kirjautuneena asiakkaana, voit halutessasi tarkistaa vielä maksun läpimenon seurantaa tilauksen tiedoista: mikäli tilauksessa lukee tilana "odottaa", on syytä tarkastaa vielä maanantaina ennen klo 12.00, että tilaus on varmasti tullut läpi. 

Pakasteauton pysäkki Juvalla vaihtuu11.2.2021 alkaen. Jatkossa pysähdyspaikkamme on ABC Juva osoitteessa Tulostie 1, 51900 Juva.

Artikkelit, neuvot ja vinkit lihansyöjille!  Kennel-Rehun sivuille on avattu osio, jossa tuodaan esiin vinkkejä, neuvoja ja ohjeita lihansyöjille. Artikkelipankista löydät ohjeet raakaruokinnan aloittamiseen, täsmentäviä kysymyksiä ja vastauksia tuotteistamme, ohjeita pakasteiden oikeaoppiseen sulattamiseen ja säilyttämiseen ja paljon muuta. Ota hyvä lukuasento ja tutustu täältä!

Kalkkunan koipien pakkauskoko muuttuu. Kalkkunan koipien pakkauskoko muuttui 8 kg:sta 7 kilogrammaan. Syy on yksinomaan siinä, että jäiset kalkkunan koivet mahtuisivat paremmin niille varattuun pahvilaatikkoon. Myös tuotteen hintaa on alennettu samassa suhteessa pakkauskoon muutokseen. Uudistuneen pakkauskoon löydät täältä

Jahti&Vahti-kuivamuonat tarjouksessa! Kaikki Jahti&Vahti-sarjan kuivamuonat ovat tarjouksessa -10 %. Tarjoushinnat tulevat automaattisesti, kampanjahinnat ja normaalihinnat näet myös tuotteen kuvauskentässä. Kampanja voimasssa 28.2.2021 saakka verkkokaupassa ja Tehtaanmyymälässä. 

Laaduntarkistuksen paikka: Kosmeettinen laatuvirhe erässä 2 kg sika-nautajauhelihaa

Sika-nauta jauheliha 20 kg (10*2 kg), tuotekoodilla 443, osa valmistuserästä 48/2020

Viikon 48/2020 tuotantoerässä on yhtenä päivänä valmistunut sika-nautajauhelihaa, joka ei vastaa Kennel-Rehun laatustandardeja. Laatuvirhe koskee tuotteen koostumusta ja ulkonäköä: hienojakoinen koostumus, korkea nestepitoisuus, normaalista poikkeava väri.

Tuote on ulkonäöstään huolimatta ravitsemuksellisesti ja mikrobiologisesti täysin kunnossa ja turvallista syöttää. Tuotteista ei tehdä takaisinvetoa, ja ostetut tuotteet voi syöttää lemmikille normaalisti. Kennel-Rehulle saapunut erä myydään loppuun II-laatuisena.  

Hyvitämme epäkurantit

Koko viikon 48 valmistuserä ei ole tätä kosmeettisesti viallista, vain yhtenä päivänä valmistettu erä on. Jos olet ostanut joulukuussa näitä kahden kilon pötköjä normaalihinnalla, mutta olet saanut epäkuranttia valmistuserää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] tuotteen kuvan kanssa. Hyvitämme ostoksesi sinulle. Hyvitys koskee erän 48/2020 sika-nautajauhelihaa, jotka on pakattu 2 kg:n sinisiin pakkauksiin (tuotenumero 443) ja jossa tuotteen koostumus ei vastaa normaalia. Jakeluaika tästä erästä asiakkaille on ollut 3.-12.12.2020. Uuden, vastaavan tuotteen toimittamisen ajankohta on alkaen viikosta 1/2021.

Tuotteen valmistuttaja on Kennel-Rehu. Sinisiin muoveihin pakatut kahden kilon jauhelihapötköt valmistetaan toisessa yrityksessä, sillä Kennel-Rehun tuotantotiloissa ei ole tarvittavaa pakkauskoneistoa tällaisen pakkauksen valmistamiseen. Syyt laatuvirheelle ovat tuotantoteknisiä.

Normaalista poikkeavan näköinen tuote on täysin kunnossa ja turvallista syöttää lemmikille.

Pahoittelemme laatuvirheestä aiheutunutta harmia!

 

Asiakaspalvelu:

[email protected]

(05) 343 1031 (arkisin 8-16)

Uutuuserä tuotteita! Rajoitettu erä korkealaatuista pentujauhelihaa sika-nauta sekä sika -versioina on saapunut. Toimi nopeasti, mikäli haluat omasi. Tuotteet löydät esimerkiksi erikoiserät-valikon alta. 

Nyt myös Collector Lasku ja Collector Tliluotto on avattu maksutavaksi! Palvelu on toiminnassa verkkokauppaostoissa. Kun ostat Collectorilla, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Korotonta maksuaikaa laskulla on 45 päivää ja maksutapaa voi käyttää jo 5000 euron arvoisiin ostoksiin. Collector Laskusta veloitetaan 4,95 euron laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan (Lasku) vai osissa (Tililuotto). 

Collector Lasku ja Tililuotto

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa.

 • Perusvaatimukset Collectorilla ostettaessa:
 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Vakituinen, virallinen kotiosoite Suomen väestörekisterissä
 • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
 • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
 • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Lisätietoja löydät toimitus- ja maksutavat -sivulta sekä suoraan osoitteesta https://www.collector.fi/asiakaspalvelu/maksa-laskulla/

Olemme ottaneet käyttöönne Jousto Laskun sekä Jousto Osamaksun! Palvelu toimii verkkokauppatilauksissamme. Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon, minimiostos on 20 euroa. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja.

Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. 

 • Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:
 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Osoite Suomen väestörekisterissä
 • Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
 • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
 • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
 • Lisätietoja löydät toimitus- ja maksutavat -sivulta sekä suoraan osoitteesta www.jousto.com.
  Kerää verkkokauppaostoksesi valmiiksi, ja valitse maksutapana Jousto.