Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme!

Ajankohtaista

 • Olemme ottaneet käyttöönne Jousto Laskun sekä Jousto Osamaksun! Palvelu toimii verkkokauppatilauksissamme. Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 vuorokautta tilauksen käsittelystä. Joustolla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon, minimiostos on 20 euroa. Jousto laskusta veloitetaan 2,90 euron laskutuslisä. Laskussa ei veloiteta laskutuslisän lisäksi korkoa tai muita kuluja.

  Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. 

  Perusvaatimukset Joustolla ostettaessa:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Osoite Suomen väestörekisterissä
 • Kotipaikka Suomessa vähintään 2 vuotta
 • Suomalainen henkilötunnus tunnistautumista ja luottopäätöksen tekemistä varten
 • Hyvä maksukyky. Luotonantaja voi tarkistaa luotto- ja väestörekisteritiedot luottopäätöstä varten
 • Vahva tunnistautuminen. Henkilöllisyytesi varmennettaan ensimmäisen ostoksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Lisätietoja löydät toimitus- ja maksutavat -sivulta sekä suoraan osoitteesta www.jousto.com.
Kerää verkkokauppaostoksesi valmiiksi, ja valitse maksutapana Jousto. 

 • Viikonloppuna 5.-6.9.2020 sekä Nordea että Osuuspankki tekevät laajoja huoltokatkoja, jotka vaikuttavat verkkopankkien käyttöön, tunnistautumiseen ja käteisen nostoon automaateilta. Huomioithan katkosajat tehdessäsi tilauksia Kennel-Rehun verkkokaupassa. Lisätietoa pankkien huoltokatkosta täältä (MTV-uutiset, aukeaa uuteen ikkunaan). Tiedät tilauksesi tulleen onnistuneesti perille siitä, että saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Jos teet tilauksen kirjautuneena asiakkaana, voit halutessasi tarkistaa vielä maksun läpimenon seurantaa tilauksen tiedoista: mikäli tilauksessa lukee tilana "odottaa", on syytä tarkastaa vielä maanantaina ennen klo 12.00, että tilaus on varmasti tullut läpi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa numerossa (05) 343 1301 (arkisin 8-16). Näillä toimintatavoilla voimme varmistaa, että tilauksesi ehtii ajallaan keräilyyn ja alkuviikosta lähtevien jakeluautojen matkaan.
 • Raaka-aineiden hintojen nousun johdosta joudumme tarkistamaan osan tuotteidemme hintoja. Uudet hinnat 1.9.2020 alkaen: valkosipulirouhe, 600 g 9 €, tattari 5 kg 16 €, ruskea riisi 10 kg 20 €, pentujauheliha nauta 5 kg 18 € ja 10 kg 35 €, lammasjauheliha 5 kg 20 € ja 10 kg 39 € sekä sydänjauheliha possu 10 kg 35 €.
 •  Tehtaanmyymälään on saapunut uutuutena suomalaisia kalaherkkuja! Rapeaksi kuivatut herkut ovat saatavilla toistaiseksi vain Tehtaanmyymälästä Siltakylästä.
 • pysäkkitietoja Nummelan pakasteauton pysäkki vaihtuu 18.8.2020 alkaen. Jatkossa pysähdyspaikkamme on
  Neste Myllylampi, osoite on Hiidenmäentie 268, 03100 Vihti. Auto pysähtyy Nesteen takapihalla.
 • Sivujemme ulkoasua päivitetään pikku hiljaa, esimerkiksi uutena ovat lisätty ajankohtaista-sivu sekä tietoa lihapohjaisesta ruokinnasta - ja tuota sivua tullaan päivittämään säännöllisesti, mutta pikku hiljaa. Pahoittelemme mahdollisia kummallisuuksia ja hetkittäisiä päivityksistä johtuvia ihmetyksiä.