Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme!

Usein kysyttyä

 1. Mitä eroa on rustoilla ja rustoluilla?
  Rustot ja rustoluut ovat naudan rintalastasta sahattuja paloja. Ne erotellaan pakkausvaiheessa.
  Rustolaatikko sisältää pelkkiä rustopaloja, jotka on hiukan pienempiä ja pehmeämpiä. Rustoluulaatikko sisältää paloja, joissa ruston lisäksi on myös luutunutta osaa. Nämä ovat kovempia ja ehkä vähän isompia.
 2. Mitä tarkoittaa pentujauheliha?
  Pentujauheliha on hienommaksi/useamman kerran jauhettua kuin esim. possu-nautajauheliha.
  Naudan pentujauheliha sisältää ruholihaa ja vähän sydäntä. Pentujauheliha soveltuu hyvin pennuille ensimmäiseksi jauhelihaksi, toki sitä voi syödä myös aikuiset koirat.
 3. Voiko tilauksen noutaa toiselta pysäkiltä?
  Tilauksen voi noutaa saman reitin varrella olevalta toiselta pysäkiltä, kunhan muistaa mainita kuljettajalle alkuperäisen noutopaikan.
 4. Maksutavat ? vallitsevan koronatilanteen vuoksi maksu ennakkoon tilausvaiheessa, jotta vähennämme kontakteja autolla. Verkkokaupassa ei pysty valitsemaan maksetaan noudettaessa vaihtoehtoa! Autossa on mukana maksupäätteet ja maksutavat ovat käteinen, pankki-, debit-, credit-, electron-, maestrokortit.  Kuljettajilla on tieto ennakkoon maksetuista tilauksista. Et tarvitse mukaan kuittia. Puhelimitse tilaaville voimme lähettää maksulinkin sähköpostiin. Emme veloita erillistä toimitusmaksua.
 5. Onko Kennel-Rehun autossa ylimääräistä tavaraa mukana?
  Tuotteet pitää tilata ennakkoon. Joitakin perustuotteita, kuten jauhelihaa ja luita on autossa ylimääräisenä mukana rajallinen määrä. Ylimääräiset tavarat myydään siinä järjestyksessä, kun niitä joku kysyy autolla. Ylimääräisistä tavaroista ei oteta varauksia vastaan.
 6. Voiko joku muu noutaa tilaukseni autolta?
  Tilausta noudettaessa pitää tietää millä nimellä tilaus on jätetty. Tilauksen voi noutaa myös joku muu henkilö, kuin tilaaja.
 7. Kuinka paljon ennen poislähtöaikaa auto saapuu pysäkille?
  Auto saapuu paikalle n 15-30 min ennen poislähtöaikaa.  Tämä voi vaihdella paikkakuntakohtaisesti. On tärkeää että asiakkaat ovat ajoissa paikalla, jotta auto pysyy aikataulussaan. Joillakin pysäkeillä on ilmoitettu kaksi aikaa. Ensimmäinen aika tarkoittaa aikaa jolloin auto saapuu paikalle. Toinen aika on auton poislähtöaika.