Broilerinsiipi 8,5 kg

Pisteet:
80% of 100
25,00 € (sis. alv. 14%) Kilohinta 2,94 €
Varastossa
SKU
266
Suomalaisia, kokonaisia broilerin siipiä. Tarjoile broilerinsiivet osana raakaruokavaliota sulatettuna, tai esimerkiksi kesähelteillä vielä hieman hyhmeisenä, viilentävänä herkkuna!

Huomioithan, että kanansiivet ovat erinomaista ja hyvin sulavaa ravintoa koiralle ja kissalle, mutta vain raakana. Ethän tarjoile siipiä kypsennettynä.

Mutta tämä laatikko on niin iso!
Broilerinsiivet on pakattu yhteen, jäiseen pakettiin. Tässä yksi vinkki tuotteiden käsittelyyn: Jätä laatikko tekeytymään huoneen lämpöön noin puoleksi tunniksi. Tässä vaiheessa siivet eivät ennätä vielä sulaa, mutta niitä pystyy hiljalleen työstämään hieman helpommin käsiteltäviin pakkauskokoihin. Muista, että jäinen kimppu sulaa päältäpäin – myös pohjapuolelta. Kanansiipiä saa irrotettua esimerkiksi talttamaista työkalua sekä kumivasaraa apuna käyttäen. Puhdistathan apuvälineet ennen ja jälkeen operaation, ja muista myös välillä vilkuttaa ihmetteleville naapureille! Pakkaa irronneet kanansiivet sopivan kokoisiin pusseihin ja sulata tarpeen mukaan.

- Koostumus: Suomalaisia, kokonaisia broilerin siipiä.
- Pakkaus: pakattu 8,5 kg pahvilaatikkoon. Yhden siiven paino on noin 80-100 grammaa.
- Ravintosisältö / 100 g: proteiini 18 g, rasva 14 g, energia: 800 kJ / 200 kcal
- Säilytys: Säilytetään pakkasessa -18 C. Raaka tuote.
- Sulatus: Sulata tuote jääkaapissa kannellisessa astiassa. Tuote säilyy jääkaapissa 2-3 päivää sulatuksen jälkeen. Voit tarjota tuotteen myös jäisenä lemmikille.
-Käyttö: Tarjotaan lemmikille raakana. Täydennysravinto. Tarjotaan osana monipuolista ruokavaliota.

Älä jätä lemmikkiäsi ilman valvontaa sen syödessä luita.
Lisätietoja
Kylmätoimitus Kyllä
Weight 8.500000
Korkeus 12
Pituus 47
Leveys 28
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Broilerinsiipi 8,5 kg
Arviosi